Overstappen?

Bent u ontevreden over de dienstverlening van uw huidige administratiekantoor of accountant en krijgt u onverwacht hoge rekeningen van hem en vraagt u zich af wat daar voor gedaan wordt, dan is de jaarwisseling een gunstig moment om over te stappen.

Het fiscale jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De maand januari/februari is dus een ideaal moment om over te stappen naar een nieuw (administratie) kantoor. De huidige boekhouder of accountant kan het afgelopen jaar afronden en uw nieuwe administrateur kan op basis van deze eindcijfers van start gaan met het nieuwe jaar.

Er kunnen diverse redenen zijn om over te stappen naar een ander administratiekantoor. Hieronder volgt een, niet uitputtende, opsomming van mogelijke oorzaken:

Aangiften worden te laat ingediend.....
Definitieve aanslagen wijken af van die van de intermediair.....
U heeft het gevoel dat niet alle ondernemersvoordelen volledig worden benut....
Elk telefoontje wordt doorberekend....
Geen vaste aanspreekpunt....
Moeilijk bereikbaar....

Indien u zich hierin herkent, of wegens andere redenen graag over zou willen stappen, is het misschien tijd om op de koffie te gaan bij A.F.M. Servicebureau om te kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Uiteraard is het ook mogelijk om de koffie op uw adres te doen.

A.F.M. Servicebureau hanteert een zeer transparante en eerlijke tarievenstructuur door middel van een vooraf vastgestelde maandfactuur afgestemd op uw wensen / onderneming zodat u nooit achteraf voor verassingen komt te staan en vooraf direct duidelijk is wat en voor welke dienstverlening berekend wordt.

In een vrijblijvend gesprek neem ik samen met u uw vragen door, zodat u kunt ontdekken of A.F.M. Servicebureau wel de juiste partner is die bij u past.

Benieuwd wat uw maandfactuur zal zijn van uw persoonlijke administrateur? Neem dan contact met ons op d.m.v. het contactformulier of een beller is sneller.